











## June 16, 2023 Friday Event Schedule

conclusion of the jr late feature and will conclude at 10 pm.

Attention: Friday 11:00 am - 3:00 pm Practice is cancelled - To Hot All cars must come to tech before you can go onto the track

4:30 pm	Credentials Open-Pits Gate opens/ Tech opens		
6:00 pm	Battle of the Badges practice 5 minutes		
6:05 pm	Bando Practice 5 minutes		
6:10 pm	Legend SP / YL Practice 5 minutes		
6:15 pm	Legend P/M Practice 5 minutes		
6:20 pm	Jr Late Practice 5 Minutes		
6:25 pm	Battle of the Badges practice 5 minutes		
6:30pm	Bando Practice 5 minutes		
6:35 pm	Legend SP / YL Practice 5 minutes		
6:40 pm	Legend P/M Practice 5 minutes		
6:45 pm	Jr Late Practice 5 Minutes		
6:50 pm - 7:40 pm	5 minutes sessions for all other divisions		
7:45 pm	Bando Feature 8 laps		
_	Legend Feature - YL - SP 20 laps		
	Legend Feature - P - M 20 laps		
	Jr Late Feature - 20 laps		
8:20 -10 pm	Open Practice for all divisions that did not have a feature, start at the		













## "A Night to Remember" Saturday June 17, 2023

2-8:00 pm	Credential Sales		
2:00 pm	Pit Parking - Gates Open		
2:15 pm	Tech Inspections begins - All cars must tech before practic	ce and top 3 post race	
3:00 pm	Bandolero Practice 1	10 minutes	
3:10 pm	Outlaw Stocks Practice 1	10 minutes	
3:20 pm	Jr Lates Practice 1	10 minutes	
3:30 pm	Modifieds Practice 1	10 minutes	
3:40 pm	All Legends Practice 1	10 minutes	
3:50 pm	Skid Plate Practice 1	10 minutes	
4:00 pm	Super Stocks Practice 1	10 minutes	
4:10 pm	Pro Late Model Practice 1	10 minutes	
4:25 pm	Driver's Meeting		
4:50 pm	Heat Races- Bandos (5 Laps) Jr Late Models, Outlaw Stoc	ks.Modifieds, Super Stocks- 8 Laps	
•	Legends Qualifying by groups (Fans will determine the In	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	
	Pro Lates Single car qualifying (Fans will determine the In		
5:00 pm	Spectator Gate Open	,	
5:30 pm	All cars proceed to track for autograph session		
6:00 - 6:30 pm	Autograph Session all cars stay on track for Invocation		
6:35 pm	Invocation / National Anthem		
6:40 pm	Clear the track / All cars		
7:00 pm	Main Events		
<del></del>	Battle of the Badges	4 Laps	
	Bandolero Main Event	12 Laps	
	Pro Late Model Main Event # 1	30 Laps	
	<b>Outlaw Stocks Main Event</b>	20 Laps	
	Jr Late Model Main Event	20 Laps	
	<b>Modifieds Main Event</b>	20 Laps	
	Legends Main Event	25 Laps	
	Skid Plate Main Event	12 Laps	
	Super Stocks Main Event	20 Laps	
	Pro Late Model Main Event #2	35 Laps	

Schedule, including laps, subject to change based on car count and or time limitations