









BUILDING

May 5-6, 2023 Friday Event Schedule

Attention: Friday 11:00 - 3:00 Practice available for \$100.00 a car

3:00 pm	Credentials Open		
3:30 pm	Pits Gate opens for pit parking		
5:00	Bando Practice 5 minutes		
5:05	Legend SP / YL Practice 5 minutes		
5:10	Legend P/M Practice 5 minutes		
5:15	Jr Late Practice 5 Minutes		
5:20	Bando Practice 10 minutes		
5:30	Legend SP / YL Practice 10 minutes		
5:40	Legend P/M Practice 10 minutes		
5:50	Jr Late Practice 10 Minutes		
6:00 pm - 6:45 pm	5 minutes sessions for all NON-INEX divisions		
7:00 pm	Bando Feature	8 laps	
	Legend Feature - YL - SP	20 laps	
	Legend Feature - P - M	20 laps	
	Jr Lates Feature -	20 laps	

Open Practice starts at the conclusion of the JR Lates feature and will run for two hours.













Saturday May 6, 2023 Mothers Day Weekend Race #7

11:30am- 8:00 pmCredentials Sales11:30 amPit Parking - Gates Open

12:00 pm	Tech Inspections begin - All cars must tech before practice and top 3 post race		
1:30 pm	Bandalero Practice 1	(10 minutes)	
1:40 pm	All Legends Practice 1	(10 minutes)	
1:50 pm	Jr Lates Practice 1	(10 minutes)	
2:00 pm	Modifieds Practice 1	(10 minutes)	
2:10 pm	Super Stocks Practice 1	(10 minutes)	
2:20 pm	Skid Plate Practice 1	(10 minutes)	
2:30 pm	Pro Late Model Practice 1	(10 minutes)	
2:40 pm	Outlaw stocks Practice 1	(10 minutes)	
2:50 pm	Bandalero Practice 2	(10 minutes)	
3:00 pm	All Legends Practice 2	(10 minutes)	
3:10 pm	Jr Lates Practice 2	(10 minutes)	
3:20 pm	Modifieds	(10 minutes)	
3:30 pm	Superstocks	(10 minutes)	
3:40 pm	Skid Plates	(10 minutes)	
3:50 pm	Pro Lates	(10 minutes)	
4:00 pm	Outlaw Stocks	(10 minutes)	

4:15 pm	Driver's Meeting		
4:40 pm	Heat Races- Bandos (5 Laps) Jr Late Models (8 laps) Outlaw Stocks(8 laps), Modifieds(8 Laps) Legends Qualifying by groups (Fans will determine the Invert) Pro Lates Single car qualifying (Fans will determine the Invert)		
5:00 pm	Spectator Gate open		
5:30 pm	All cars proceed to track for autograph session		
6:00 - 6:30 pm	Autograph Session all cars stay on track for Invocation		
6:35 pm	Invocation / National Anthem		
6:40 pm	Clear the track / All cars		
7:00 pm	Main events		
	Battle of the Badges	(4 laps)	
	Bandalero Main Event	(12 Laps)	
	Super Stocks Main Event # 1	(20 Laps)	
	Jr Lates Main Event	(20 Laps)	
	Modifieds Main Event	(20 Laps)	
	Legends Main Event	(25 Laps)	
	Skid Plate Main Event	(12 Laps)	
	Pro Late Main Event	(35 Laps)	
	Outlaw Stocks Main Event	(20 Laps)	
	Super Stocks Main Event # 2	(20 Laps)	

Schedule, including laps, subject to change based on car count and or time limitations