











March 10, 2023 Friday Event Schedule

10:00 am	Gates open (Everyone) must sign the waiver at tech barn		
11:00 - 3:00 pm	Hot track / Rookies/ New Cars/ open practice \$100.00 per car		
3:00 - 3:30 pm	Clear Pits (Everyone)		
3:00 pm	Credentials Open		
4:00 pm	Pits Gate opens for pit parking		
5:00	Bando Practice 5 minutes		
5:05	Legend SP / YL Practice 5 minutes		
5:10	Legend P/M Practice 5 minutes		
5:15	JR Late Model Practice 5 minutes		
5:20	Bando Practice 8 minutes		
5:30	Legend SP / YL Practice 10 minutes		
5:40	Legend P/M Practice 10 minutes		
5:50	JR Late Model Practice		
6:00 - 7:00 pm	10 minutes sessions for all NON-INEX divisions		
7:00 pm	Bando Feature 8 laps		
•	Legend Feature - YL - SP 20 laps		
	Legend Feature - P - M 20 laps		
	Jr Late Models Feature 20 laps		
8:00 - 10:00 pm	Open practice for all other divisions who did not have a feature.		













## Nostalgia Street Rod Night

## **Event Schedule**

11 am- 8:00 pm	Credentials Sales		
11:30 am	Pit Parking - Gates Open		
12:00 pm	Tech Inspections begin - All cars must tech before practice and top 3 post race		
1:40 pm	All Legend Practice 1	(10 minutes)	
1:50 pm	Jr Late Model Practice 1	(10 minutes)	
2:00 pm	Skid Plate Practice 1	(10 minutes)	
2:10 pm	Outlaw Factory Stock Practice 1	(10 minutes)	
2:20 pm	Super stock Practice 1	(10 minutes)	
2:30 pm	Pro Late Model Practice 1	(15 minutes)	
2:45 pm	All Legend Practice 2	(10 minutes)	
2:55 pm	Jr Late Model Practice 2	(10 minutes)	
3:05 pm	Skid Plate Practice 2	(10 minutes)	
3:15 pm	Outlaw Factory Stock Practice 2	(10 minutes)	
3:25 pm	Super stocks Practice 2	(10 minutes)	
3:45 pm	Pro Late Model Practice 2	(10 minutes)	
3:55 pm	Practice Concludes		
4:00 pm	Car Show Participants enter- grandstand side		
4:10 pm	Driver's Meeting		
4:45 pm	Heat Races- Legends (8 laps) super stocks (8 laps) pro lates (10 laps)		
5:00 pm	Spectator Gate opens		
5:50	All cars proceed to autograph session on track		
6:00 - 6:30	Autograph Session - all drivers and cars		
6:30 - 6:40	All cars and fans clear the track		
6:45 - 7:00 pm	<b>Opening Ceremonies, Invocation, National Anthem</b>		
	Jr Late Model Main Event	(25 laps)	
	Outlaw Stock Main Event #1	(20 laps)	
	Legends Main Event	(25 laps)	
	Super Stocks Main Event	(20 laps)	
	Pro Late Models main event	(25 laps)	
	Skid Plate Main Event	(12 Laps)	
	Outlaw Stocks Main Event #2	(20 laps)	

Schedule, including laps, subject to change based on car count and or time limitations

Total Heats based on car count: 10 or less cars - 1 heat; 11-20 cars - 2 heats; 21-30 cars - 3 heats