











Educational Spring Break March 24, 2023 Friday Event Schedule

10:00 am	Gates open (Everyone) must sign the waiver at tech barn		
11:00 - 3:00 pm	Hot track / Rookies/ New Cars/ open practice \$100.00 per car		
3:00 - 3:30 pm	Clear Pits (Everyone)		
3:00 pm	Credentials Open		
4:00 pm	Pits Gate opens for pit parking		
5:00	Bando Practice 5 minutes		
5:05	Legend SP / YL Practice 5 minutes		
5:10	Legend P/M Practice 5 minutes		
5:15	JR Late Model Practice 5 minutes		
5:20	Bando Practice 8 minutes		
5:30	Legend SP / YL Practice 10 minutes		
5:40	Legend P/M Practice 10 minutes		
5:50	JR Late Model Practice		
6:00 - 7:00 pm	10 minutes sessions for all NON-INEX divisions		
7:00 pm	Bando Feature 8 laps		
	Legend Feature - YL - SP 20 laps		
	Legend Feature - P - M 20 laps		
	Jr Late Models Feature 20 laps		
8:00 - 10:00 pm	Open practice for all other divisions who did not have a feature.		



6:00 - 6:30

6:30 - 6:40











Saturday March 25, 2023 Educational Spring Break

Event Schedule

11:30am-8:00 pm Credentials Sales

11:30 am Pit Parking - Gates Open

12:00 pm Tech Inspections begin - All cars must tech before practice and top 3 post race

1:00 pm	Bandalero Practice 1	(10 minutes)	
1:10 pm	All Legends Practice 1	(10 minutes)	
1:20 pm	Jr Late Model Practice 1	(10 minutes)	
1:30 pm	Skid Plate Practice 1	(10 minutes)	
1:40 pm	Outlaw Factory Stock Practice 1	(10 minutes)	
1:50 pm	Super stock Practice 1	(10 minutes)	
2:00 pm	Pro Late Model Practice 1	(10 minutes)	
2:10 pm	Modifieds Practice 1	(10 minutes)	
2:20 pm	Late Model Trucks Practice 1	(10 minutes)	
2:30 pm	Bandalero Practice 2	(10 minutes)	
2:40 pm	All Legend Practice 2	(10 minutes)	
2:50 pm	Jr Late Model Practice 2	(10 minutes)	
3:00 pm	Skid Plate Practice 2	(10 minutes)	
3:10 pm	Outlaw Factory Stock Practice 2	(10 minutes)	
3:20 pm	Super stocks Practice 2	(10 minutes)	
3:30 pm	Pro Late Model Practice 2	(10 minutes)	
3:40 pm	Modifieds Practice 2	(10 minutes)	
3:50 pm	Late Model Trucks Practice 2	(10 minutes)	
4:00 pm	Practice Concludes		
4:05 pm	Driver's Meeting		
4:30 pm	Heat Races- Legends (8 laps) Late Model Trucks (8 laps) Pro lates (8 laps)modifieds(8 laps		
P	Bandos (5 laps)	(o mps)ounicus(o mps)	
5:00 pm	Spectator Gate opens		
5:45 pm	All cars proceed to autograph session on track		
от то рии	Am em s proceed to autograph session on track		

Autograph Session - all drivers and cars

All cars and fans clear the track













6:35-6:45 pm	Opening Ceremonies, Invocation, National Anthem	
6:45	All Cars clear the track except the 4 Battle of the badges	
7:00	Battle of the Badges	4 laps
	Bandalero Main Event	(12 Laps)
	Jr Late Model Main Event	(20 Laps)
	Outlaw Stock Main Event	(20 Laps
	Legends Main Event	(20 Laps)
	Super Stocks Main Event	(20 Laps)
	Pro Late Models main event	(25 Laps)
	Skid Plate Main Event	(12 Laps)
	Modifieds Main Event	(20 Laps)
	Late Model Trucks Main Event	(25 Laps)

Schedule, including laps, subject to change based on car count and or time limitations

Total Heats based on car count: 10 or less cars - 1 heat; 11-20 cars - 2 heats; 21-30 cars - 3 heats