

9:45











Military & Veterans Appreciation April 7, 2023 Friday Event Schedule

10:00 am	Gates open (Everyone) must sign the waiver at tech barn		
11:00 - 3:00 pm	Hot track / Rookies/ New Cars/ open practice \$100.00 per car unless its your		
	first time at this track		
3:00 pm	Clear Pits (Everyone)		
3:00 pm	Credentials Open		
3:30 pm	Pits Gate opens for pit parking		
5:00	Bando Practice 5 minutes		
5:05	Legend SP / YL Practice 5 minutes		
5:10	Legend P/M Practice 5 minutes		
5:15	Bando Practice 10 minutes		
5:25	Legend SP / YL Practice 10 minutes		
5:35	Legend P/M Practice 10 minutes		
5:45 - 6:45 pm	10 minutes sessions for all NON-INEX divisions		
7:00 pm	Bando Feature 8 laps		
	Legend Feature - YL - SP 20 laps		
	Legend Feature - P - M 20 laps		
8:00 - 10:00 pm 9:30	Open practice for all other divisions who did not have a feature. Skid Plate cars practice concluded		

Staging Lanes will close



11:30am-8:00 pm

6:00 - 6:30





Saturday April 8, 2023

Event Schedule

Credentials Sales

Pit Parking - Gates Open 11:30 am 12:00 pm Tech Inspections begin - All cars must tech before practice and top 3 post race 1:30 pm Bandalero Practice 1 (10 minutes) 1:40 pm All Legends Practice 1 (10 minutes) 1:50 pm Super Stocks (10 minutes) 2:00pm Skid Plate Practice 1 (10 minutes) 2:10pm Pro Late Model Practice 1 (10 minutes) 2:20 pm Modifieds Practice 1 (10 minutes) 2:30 pm Bandalero Practice 2 (10 minutes) 2:40 pm All Legend Practice 2 (10 minutes) 2:50 pm Super Stocks (10 minutes) 3:00 pm Skid Plate Practice 2 (10 minutes) 3:10 pm Pro Late Model Practice 2 (10 minutes) 3:20 pm Modifieds Practice 2 (10 minutes) 3:30pm Practice Concludes 4:00 pm **Driver's Meeting** 4:30 pm Heat Races- Bandos (5 Laps), Legends (8 laps), Super Stocks (8 Laps) 5:00 pm **Spectator Gate opens** 5:40 pm All cars proceed to autograph session on track

Autograph Session - all drivers and cars









6:35-6:45 pm





(20 Laps)

April 8, 2023

Opening Ceremonies, Invocation, National Anthem

Modifieds Main Event

6:45	All Cars clear the track except the 4 Battle of the badge	s
7:00	Battle of the Badges	4 laps
	Modifieds Heat Race	(8 Laps)
	Pro Late Main #1	(30 Laps)
	Bandalero Main Event	(12 Laps)
	Super Stocks Main Event	(20 Laps)
	Legends Main Event	(20 Laps)

Pro Late Main Event #2 (30 Laps) Skid Plate Main Event (12 Laps)

Schedule, including laps, subject to change based on car count and or time limitations

Total Heats based on car count: 10 or less cars - 1 heat; 11-20 cars - 2 heats; 21-30 cars - 3 heats