

February 24, 2023 Friday Schedule

10:00 am	Gates open (Everyone) must sign the waiver w/ TJ
11:00 - 3:00 pm	Hot track / Rookies/ New Cars/ open practice \$100.00 per car
3:00 - 3:30 pm	Clear Pits (Everyone)

3:00 pm	Credentials Open
4:00 pm	Pits Gate opens for pit parking
5:00	Bando Practice 5 minutes
5:05	Legend SP / YL Practice 5 minutes
5:10	Legend P/M Practice 5 minutes
5:15	JR Late Model Practice 5 minutes
5:20	Bando Practice 8 minutes
5:30	Legend SP / YL Practice 10 minutes
5:40	Legend P/M Practice 10 minutes
5:50	JR Late Model Practice
6:00 - 7:00 pm	10 minutes sessions for all NON-INEX divisions
7:00 pm	Bando Feature 8 laps
	Legend Feature - YL - SP 20 laps
	Legend Feature - P - M 20 laps
	Jr Late Models Feature 20 laps
8:00 - 10:00 pm	Open practice for all other divisions who did not have a feature.













Saturday February 25, 2023 South Point Night!

## **EVENT SCHEDULE**

11 am- 8:00 pn	n Credentials Sales			
11:30 am	Pit Parking - Gates Open			
12:30 pm	Tech Inspections begin - All cars must tech before practice and top 3 post race			
1:30 pm	All Bando Practice 1 (10	) minutes)		
1:40 pm	All Legend Practice 1 (10	) minutes)		
1:50 pm	Jr Late Model Practice 1 (10	(10 minutes)		
2:00 pm	Skid Plate Practice 1 (10	(10 minutes)		
2:10 pm	Outlaw Factory Stock Practice 1 (10	(10 minutes)		
2:20 pm	602 Modified Practice 1 (10	(10 minutes)		
2:30 pm	Pro Late Model Practice 1 (15	(15 minutes)		
2:45 pm	All Bando Practice 2 (10	(10 minutes)		
2:55 pm	All Legend Practice 2 (10	(10 minutes)		
3:05 pm	Jr Late Model Practice 2 (10	(10 minutes)		
3:15 pm	Skid Plate Practice 2 (10	(10 minutes)		
3:25 pm	Outlaw Factory Stock Practice 2 (10	(10 minutes)		
3:35 pm	Modifieds Practice 2 (10	(10 minutes)		
3:45 pm	Pro Late Model Practice 2 (10	(10 minutes)		
4:00 pm	Practice Concludes			
4:15 pm	Driver's Meeting			
4:45 pm	Heat Race(s); Skid Plate Cars (5 laps) , Bandoleros (6 laps) ,			
	Outlaw Factory Stocks (8 laps), Legends (8 laps) , modifieds (8 laps)			
5:00 pm	Spectator Gate opens			
5:50	All cars proceed to autograph session on track			
6:00 - 6:35 pm	Autograph Session - all drivers and cars			
6:45 - 7:00 pm	<b>Opening Ceremonies, Invocation, National Anthem</b>			
	SIGMA Pro Late Model Main Event #1	(25 Laps)		
	USCLI M&H Building Specialities/ JBM Underground Bandolero Main Event	(12 laps)		
	Nostalgia Street Rods Outlaw Factory Stocks Main Event	(20 laps)		
	USCLI M&H Building Specialities/ JBM Underground Legends Main Event	(25 laps)		
	Modifieds Main Event	(20 laps)		
	Jr Late Models Main Event	(20 Laps)		
	Skid Plate Main Event	(12 Laps)		
	Pro Late Model Main Event #2	(30 laps)		
Schedule, including laps, subject to change based on car count and or time limitations				

Total Heats based on car count: 10 or less cars - 1 heat; 11-20 cars - 2 heats; 21-30 cars - 3 heats